O društvu

Društvo je združenje z namenom da bi pomagali otrokom, družinam, ustanovam in posameznikom v stiskah, materialno, s sredstvi sponzorjev in donatorjev ter našim delom in zbiralnimi akcijami po terenu
Zavzemamo se za otroke po celem svetu. Pomoč nudimo otrokom v sirotišnicah, afriškim otrokom - smo tam, kjer smo poklicani in kjer nas prav zares potrebujejo.
Zavzemamo se za pravice žensk, aktivni smo pri integraciji, pomoč nudimo tudi beguncem iz različnih koncev sveta.
Pomoč tistemu, ki jo potrebuje je naš moto - in skupaj zmoremo !

Merilo prostovoljnosti izpolnjuje organizacija, ki svojo dejavnost v celoti ali pretežno opravlja s prostovoljci, ki svoje delo opravljajo po svobodni odločitvi in brez plačila. Šteje se, da organizacija svojo dejavnost izvaja s prostovoljci, če je večina izvajalcev posameznih programov in storitev prostovoljcev.

Naša želja je, da bi v čim večji meri lahko pomagali vsem tistim, ki nujno potrebujejo kakršnokoli obliko tovrstne pomoči, bodisi s paketi živil in drugimi življenjskimi potrebščinami, oblačili, higienskimi pripomočki, šolskimi potrebščinami…
O društvuO društvu